Secrete despre România care ar putea schimba istoria pe care o știm
Din anul 1995, după studii îndelungate, mai mulți cercetători americani de prestigiu au ajuns la concluzia ca Potopul descris in Biblie a avut loc pe malul vestic al Marii Negre, unde locuia o populație dezvoltata, in Romania de astăzi.
Olimpul ar fi fost muntele Bucegi, unde se află și al doilea Sfinx de pe Pământ.
Homer scria ca numai tracii știau să lupte călare si cu arcul începând cu mileniul cinci înainte de Christos.
In jurul anului 1400 I.C, se construiește in Tracia nord-Dunăreană, cea dintai școală cu local de sine stătător de pe Terra, numita Androniconul, unde preoții Zamolxieni predau toate disciplinele universitare începând cu teologia (cultul Zeului Soare si al celor 12 constelații).
Platon si Socrate arătau că și Pitagora si-a completat studiile la Scoala Zamolxiană. Atunci in Dacia erau cei mai de seama medici ai timpului.
Istoricul Herodot, ii considera pe Cimerieni originari de pe versantul Nord-Estic al Carpatilor, (Moldova de astazi). Apoi o parte din ei s-au deplasat spre Sud, in Anatolia, unde au fost cunoscuti ca Cimiry. S-au deplasat catre Italia, Spania, Anglia si Irlanda și au fost cunoscuti sub denumirea de celti.
Scrisul aparut mai intai in spatiul tracic si abia mai tarziu in spatiul greco-roman, dus probabil acolo tot de triburile care au migrat de aici. Traco-dacii au avut cea mai veche agricultura din Europa. Pentru dispozitivele de măsurare a timpului foloseau cercul.
Traco-dacii reprezintă cea mai veche si evoluată cultură de pe Pamant, anterioara celei Sumeriene. Aveau o corectitudine desavarsită, toate conventiile fiind incheiate verbal si apoi pastrate cu sfintenie. Lipsa de acasa era semnalata printr-un bat lasat la poarta, fiind mai mult decat suficient.
Traco-dacii erau singura civilizatie din lume care nu a folosit sclavagismul.
În zona Olteniei se inregistreaza cea mai veche locuire in bordeie din lume(18,000 ani inainte de Christos), cea mai veche activitate de minerit, cel mai vechi tarnacop de miner descoperit vre-o data, cea mai veche activitate metalurgica a aramei din lume (8,000 ani inainte de Christos), cea mai veche scriere din lume (tablitele de la Tartaria 6.000 ani inainte de Christos).
Tot aici s-a inventat arcul, au aparut primele furnale din Europa, si tot de aici au plecat si s-au format celelalte popoare indo-europene si nu numai cum ar fi: iranienii, carienii, italicii, frygienii, scitii, cimmerienii, triburile iberice, bascii, sarmatii, elenii(ahei si dorieni), fenicienii, etc.
Zona Nord-Dunareana (Romania de astazi era un teren bogat, cu terenuri agricole, pasuni intinse, toate formele de relief, un incredibil sistem hidrografic natural, o zona bine aparata contra majoritatii dezastrelor naturale…..etc. Ca un miracol unic al istoriei, locuitorii acestei zone n-au putut fi alungati din vatra stramoseasca si nici deznationalizati.